http://www.sta-boz.nl/uploads/images/pageimages/nacht_van_het_levenslied.png

Nacht van het Levenslied

Op zaterdag 28 oktober 2017 heeft StaBoZ weer ‘De Nacht van het Levenslied’ georganiseerd. Een evenement in samenwerking met een aantal horecaondernemers in en rondom het centrum van Bergen op Zoom. Van 21.00 tot 01.00 uur kon iedereen in de deelnemende horecagelegenheden genieten van liveoptredens van de bekende Bergse koren en andere artiesten die het Nederlandstalige lied vertolken en deze nacht van kleur voorzien.

Tijdens ‘De Nacht van het Levenslied’ zullen veel herkenbare liederen klinken, zodat uit volle borst meegezongen kan worden. ‘De Nacht van het Levenslied’ is een feest der herkenning. Leef je uit, dein mee, laat je meeslepen in de gezellige sfeer van deze avond, is het motto. Buiten is het koud, binnen klinken warme klanken. Of je wilt of niet, je gaat vanzelf meebewegen en meezingen. Het geheim van een avond vol gezelligheid: saamhorigheid met een lach en een traan voor jong en oud.

‘De Nacht van het Levenslied’ is een avond om niet te missen!

Ingrediënten voor een goed levenslied: thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn en die iedereen bezighouden, verpakt in een goed verhaal, vaak met een treurig lot voor de betrokkenen, meestal met een moraal en al dan niet met een goede afloop. Vreugde en verdriet komen samen in het levenslied. Schaamteloos alle ellende en de sleur van het dagelijks leven van je afzingen, vol passie en emotie, wie wil dat nu niet? Een door armoede geteisterd leven, een vader aan de drank, verlies van een geliefde, hoe sentimenteler hoe beter, dát is het levenslied.

Deelnemers 'De Nacht van het Levenslied' 2017:

(wijzigingen onder voorbehoud)

Café 't Slik

De Floppers

Café de Schorre

OmTeJanken

Café Jan Krijnen

Koor van Tante Door

Café Oosterwaal

Lappe & Gare / Vuur en Vlam

Café  & Vestzaktheater Het Zwijnshoofd

Bittere Tranen /. De Valkuiltjes

Café Het Groene Paard

De Kaaivrouwen ./ Les Cas Limites

Café De Bourgondiër

Van Lieverlee / Rise and Shine

Café de Saeck

Forse Sjors en de Sjimmies

Café Bij Jansens

Snot en Kwiel

Aanmelden voor ‘De Nacht van het Levenslied’ kan via het volgende e-mailadres: info@sta-boz.nl